Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

22 mérföld

22 mérföld - (22 Miles)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland film (2018)

Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az oda vezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor kiiktatására törnek – bármi áron.

Rendező: Peter Berg

Szereplők: Mark Wahlberg (James Silva), John Malkovich (Püspök), Ronda Rousey (Sam Snow), Lauren Cohan (Alice), Iko Uwais (Li Noor), Poorna Jagannathan (Dorothy Brady)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Iko Uwais, Mark Wahlberg (Dignam), JOHN MALKOVICH, Peter Berg, Ronda Rousey, Lauren Cohan, 22 mérföld, 22 Miles, Poorna Jagannathan

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)