Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ragadozó városok

Ragadozó városok - (Mortal Engines)

Színes, magyarul beszélő új-zélandi akciófilm (2018)

Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie.

Rendező: Christian Rivers

Szereplők: Hugo Weaving (Thaddeus Valentine), Hera Hilmarsdóttir (Hester Shaw), Robert Sheehan (Tom Natsworthy), Ronan Raftery (Bevis Pod), Patrick Malahide (Magnus Crome), Stephen Lang (Shrike), Colin Salmon (Chudleigh Pomeroy)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Sci-Fi

Címkék: Hugo Weaving, Stephen Lang (Khalar Zym), Colin Salmon, Robert Sheehan, Ragadozó városok, Mortal Engines, Christian Rivers, Hera Hilmar, Patrick Malahide, Christian Rivers

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)