Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A csempész (feliratos)

A csempész (feliratos) - (The Mule)

Színes, feliratos, amerikai misztikus film, krimi-dráma (2018)

Earl (Clint Eastwood) nincs jó passzban. Elmúlt 80, nincs pénze, magányos és csődeljárás folyik ellene. Egészen természetes, hogy amikor valaki munkát ajánl neki, vállalja. Hiszen csak vezetnie kell – csak éppen az egyik mexikói kartell használja drogfutárnak. De teljesíti a feladatát, és mert gyors, pontos, ráadásul minden gyanún felül áll, újabb és újabb fuvarokat bíznak rá. Az üzlet egyre jobban megy…Csakhogy a kábítószer-elleni osztály zsarujának, Colin Batesnek (Bradley Cooper) feltűnik, hogy új szállító került a rendszerbe, és a nyomába ered. A csempész viszont szeretné rendbe hozni az életét, mielőtt a zsaruk vagy a kartell emberei utolérnék.

Rendező: Clint Eastwood

Szereplők: Clint Eastwood (Earl Stone), Taissa Farmiga (Ginny), Bradley Cooper (Colin Bates), Michael Pena (Enforcer), Manny Montana (Axl), Noel Gugliemi (Bald Rob)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Clint Eastwood, Clint Eastwood, Bradley Cooper (Avery), Michael Pena, Taissa Farmiga, A csempész (feliratos), The Mule, Manny Montana, Noel Gugliemi

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Clint Eastwood, a csempészpapa

TV GO | 2019. 05. 10., 20:48

Kapcsolódó filmek

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)