Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mary Poppins visszatér

Mary Poppins visszatér - (Mary Poppins Returns)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi musicalfilm (2018)

Mary Poppins 24 évvel az első rész után tér vissza Londonba az 1930-as években, amikor a város igencsak megsínyli a nagy gazdasági világválságot. Michael Banks még mindig ugyanabban a bankban dolgozik, mint előtte, és három gyermekével továbbra is a Cherry Tree Lane-en lakik. Hűséges házvezetőnője, Ellen még mindig a segítségére van, ahogy Jane Banks is, aki emellett a munkavállalók jogaiért is elszántan küzd. Amikor Michaelt súlyos veszteség éri, nincs is más, akire nagyobb szükség lehet, mint Mary Poppins, aki talányaival, varázslataival és életigenlésével ismét megmutatja a családnak, hogy az élet csodaszép.

Rendező: Rob Marshall

Szereplők: Emily Blunt (Mary Poppins), Ben Whishaw (Michael Banks), Lin-Manuel Miranda (Jack), Emily Mortimer (Jane Banks), Julie Walters (Ellen), Colin Firth (William Weatherall Wilkins), Meryl Streep (Topsy)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Családi, Fantasy, Vígjáték

Címkék: Meryl Streep, Emily Blunt (Jane Liddle), Colin Firth (Bill Haydon), Rob Marshall, Ben Whishaw, Julie Walters, Mary Poppins visszatér, Mary Poppins Returns, Lin-Manuel Miranda, Emily Mortimer

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)