Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sicario - A bérgyilkos

Sicario - A bérgyilkos - (Sicario)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2015)

Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macer (Emily Blunt) és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz család házában. Kate-et ezután felkérik, hogy vegyen részt egy titkos akcióban az Egyesült Államok és Mexikó területén ténykedő hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, amely a drogcsempészettől az emberrabláson át a hidegvérű kivégzésekig a szervezett bűnözés minden területén jelen van a közép-amerikai régióban. A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett. Egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro (Benicio Del Toro) és Matt Graver különleges ügynök (Josh Brolin) vezetésével szigorúan titkos egység indul Ciudad Juarez felé. Az idealista Kate a csapat egyetlen nőtagjaként velük tart, és hamarosan olyan véres háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel.

Rendező: Denis Villeneuve

Szereplők: Denis Villeneuve, Josh Brolin, Benicio Del Toro (Alejandro), Emily Blunt (Kate Macer), Josh Brolin (Matt), Jon Bernthal (Ted), Victor Garber (Jennings)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Címkék: Denis Villeneuve, Emily Blunt (Jane Liddle), Josh Brolin, Jon Bernthal, Benicio Del Toro, Victor Garber, Sicario - A bérgyilkos, Sicario

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)