Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A 64-es betegnapló

A 64-es betegnapló - (Journal 64)

Színes, magyarul beszélő, dán-német misztikus thriller, krimi (2018)

Munkások egy lakás falának bontása során szörnyű felfedezést tesznek: egy titkos szobában három mumifikálódott holttestre találnak. Az ügyet a Q-ügyosztály nyomozói, Carl Mørck és Assad kapják. Hamarosan rájönnek, hogy a szálak Sprogø szigetére vezetnek. A sziget hírhedt kórházában egykor nőket sterilizáltak, gyakran erőszakkal. Az egykori rémségek azonban nemcsak a három holttesttel vannak összefüggésben, a nyomozás további sötét titkokra is fényt derít. Mørck és Assad az egyik legnagyobb kihívásukkal néznek szembe, amikor az ügy végére próbálnak járni.

Rendező: Christoffer Boe

Szereplők: Fares Fares (Assad), Nikolaj Lie Kaas (Carl Mørck), Nicolas Bro (Brandt), Anders Hove (idős Curt Wad), Elliott Crosset Hove (fiatal Curt Wad), Fanny Bornedal (Nete), Soren Pilmark (Marcus Jacobsen)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Soren Pilmark, A 64-es betegnapló, Journal 64, Christoffer Boe, Anders Hove, Elliott Crosset Hove, Fanny Bornedal

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)