Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az átkelés madarai (feliratos)

Az átkelés madarai (feliratos) - (Pájaros de verano)

Színes, feliratos, kolumbiai-mexikói dráma (2018)

A hatvanas és hetvenes évek Amerikájában meghatározóvá vált a hippikultúra és vele együtt a kereslet is megnőtt a különböző kábítószerekre. A kolumbiai farmerek hatalmas kereset lehetőséget láttak a mozgalomban, így az igazán dörzsöltek akár komoly üzletemberekké is válhattak. A Guajira-félszigeten élő Raphayet pedig mindent elkövet, hogy a lehető legtöbbet ki tudja hozni ebből a „lehetőségből”, nem csupán azért, hogy mesebeli életet élhessen, hanem hogy ősi wayuu hagyományok szerint végre megkérhesse szerelme, Zaida kezét, és hogy ki tudja fizetni a hozományt.

Rendezők: Cristina Gallego, Ciro Guerra

Szereplők: Natalia Reyes (Zaida), Carmina Martinez (Úrsula), José Acosta (Rapayet), Jose Vicente (Peregrino), John Narváez (Moisés), Greider Meza (Leonídas)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Az átkelés madarai (feliratos), Pájaros de verano, Cristina Gallego, Ciro Guerra, Natalia Reyes, Carmina Martinez, José Acosta, Jose Vicente, John Narváez, Greider Meza

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)