Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az almagombóc banda

Az almagombóc banda - (The Apple-Dumpling Gang)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi film (1975)

Fedezékbe! Don Knotts és Tim Conway vadnyugati törvényen kívülieket alakítanak, akik még egy pajta szélesebbik oldalát is képtelenek lennének eltalálni, ám ha nevettetésről van szó, akkor lehet számítani rájuk! A móka azzal indul, hogy egy nyughatatlan agglegény (Bill Bixby) megörököl három ifjú árvát és velük egy halom problémát. A gyerekek rábukkannak egy hatalmas aranyrögre és valahogy távol kell tartaniuk a kapzsi városiakat, így a srácok végül egyesítik erőiket az ügyefogyott törvényen kívüliekkel, hogy részt vegyenek egy aranyrablásban. Azt azonban senki sem sejti, hogy egy csapatnyi mogorva mesterlövész azt tervezi, megelőzi őket. Aki szereti a felhőtlen mókázást, az nyergeljen és tartson AZ ALMAGOMBÓC BANDÁVAL!

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)