Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kókusz Kokó a kis sárkány - Irány a dzsungel!

Kókusz Kokó a kis sárkány - Irány a dzsungel! - (Der kleine Drache Kokosnuss - Auf in den Dschungel!)

Színes, magyarul beszélő, német animációs kalandfilm (2018)

Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint a vízi sárkányok a felelősek. Mindenkinek azonnal el kell hagynia a fedélzetet, a partra szállás közben pedig eltűnik Matilda, a kis süni. Amíg Kokó és Oszkár barátjukat keresik, a többi sárkány próbál biztonságban eljutni a táborhelyükre. Vajon sikerül megbékíteni a folyamatosan perlekedő tűzokádó és vízi sárkányokat és vajon a kis Kokó megtalálja süni barátját?

Rendező: Anthony Power

Szereplők: Max von der Groeben (Kokosnuss), Carolin Kebekus (Stachelschwein Matilda), Dustin Semmelrogge (Oskar)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge, Kókusz Kokó a kis sárkány - Irány a dzsungel!, Der kleine Drache Kokosnuss - Auf in den Dschungel!, Anthony Power

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)