Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Lego kaland 2

A Lego kaland 2 - (The Lego Movie 2: The Second Part)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm (2019)

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Rendező: Mike Mitchell

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn (hang), Chris Pratt (Emmet (hang), Alison Brie (Csoda Kitty (hang), Channing Tatum (Superman (hang), Will Arnett (Batman (hang)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Margot Robbie, Channing Tatum, Chris Pratt, Will Arnett (Batman hangja), Alison Brie (Csoda Kitty hangja), Mike Mitchell, A Lego kaland 2, The Lego Movie 2: The Second Part

Megjelent: 2019

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)