Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Hortobágy legendája

A Hortobágy legendája - (A Hortobágy legendája)

Sszínes, magyar filmdráma (2007)

A film három hortobágyi történetet fűz egybe. Szakrálisan közelít az ősi hortobágyi emberek őszinteségéhez, esendőségéhez, makacsságához és mély érzelmeihez. Móricz Zsigmond, Komor Ló című novellája illetve az író valóságlátó és mégis misztikus látásmódja ihlette a film rendezőjét, két másik, a Hortobágyon élő emberek által elmesélt történet megfilmesítésére, amely 1945-ben, illetve a kommunista hatalomátvétel után játszódik.

Rendező: Vitézy László

Szereplők: László Vitézy, Pokorny Lia (Anna), Ági Szirtes (Eszter - András felesége), Eperjes Károly (Gáspár/András), Molnár László (Fekete Mihály), Székely B. Miklós (Mesélő)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Székely B. Miklós, Eperjes Károly, Molnár László, Ági Szirtes, Vitézy László, Pokorny Lia (Anna), A Hortobágy legendája, A Hortobágy legendája

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)