Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Két királynő

Két királynő - (Mary Queen of Scots (´18))

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2018)

Stuart Mária 16 évesen francia királyné lesz, majd 18 évesen megözvegyül, és ellenáll a nyomásnak, hogy újból férjhez menjen. Ehelyett visszatér szülőföldjére, Skóciába, hogy visszakapja jogos trónját. Ám Skócia és Anglia az ellenállhatatlan I. Erzsébet uralma alá tartozik. A két fiatal királynő egyszerre bűvöli el és félemlíti meg egymást. Riválisok a hatalomban és a szerelemben is, és női uralkodók a férfiak világában, ezért el kell dönteniük, hogyan játsszák le a játékot, melynek neve: házasság kontra függetlenség.

Rendező: Josie Rourke

Szereplők: Margot Robbie (Queen Elizabeth I), Saoirse Ronan (Mary Stuart), Gemma Chan (Bess of Hardwick), David Tennant (John Knox), Guy Pearce (Sir William Cecil)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Margot Robbie, Gemma Chan (Kínai lány), Guy Pearce, David Tennant, Saoirse Ronan, Két királynő, Mary Queen of Scots (´18), Josie Rourke

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Girlpower a királynők korában

TV GO | 2019. 06. 12., 15:19

Kapcsolódó filmek

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)