Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Álommeló

Álommeló - (Second Act)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

Maya (Jennifer Lopez) okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást - ami után oly régóta epedezik -, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

Rendező: Peter Segal

Szereplők: Milo Ventimiglia (Trey), Vanessa Hudgens (Zoe), Jennifer Lopez (Maya), Leah Remini (Joan), Freddie Stroma (Ron)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Peter Segal, Milo Ventimiglia (Josh), JENNIFER LOPEZ, Vanessa Hudgens, Álommeló, Second Act, Leah Remini, Freddie Stroma

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)