Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sírok között

Sírok között - (A walk among the tombstones )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2014)

A New York-i ex-zsaru, Matt Scuddert (Liam Neeson) nem hivatalos magánnyomozóként a törvény árnyékos oldalán tesz szívességeket némi készpénzért cserébe. Amikor Scudder elvállalja, hogy segít egy heroin dílernek (Dan Stevens) elkapni pár tagot, akik elrabolták és brutálisan meggyilkolták a feleségét, szembesül vele, hogy ezek a vadállatok nem először tettek ilyet és úgy tűnik, nem is utoljára. A jó és rossz közötti határvonal teljesen elmosódik, és Scudder versenyt fut az idővel, hogy nyomukra akadjon New York peremvidékén, mielőtt újra gyilkolnak.

Rendező: Scott Frank

Szereplők: Liam Neeson, Dan Stevens, Liam Neeson (Matt Scudder), Marina Squerciati (Hostess), Sebastian Roché (Yuri Landau), Mark Consuelos (Reuben), David Harbour (Ray), Boyd Holbrook (Peter Kristo), Dan Stevens (Kenny Kristo)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Címkék: David Harbour (Van Hauser), Boyd Holbrook , Sebastian Roché, A walk among the tombstones , Scott Frank, Marina Squerciati, Mark Consuelos, Dan Stevens

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)