Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A modell (feliratos)

A modell (feliratos) - (The Model)

Színes, feliratos, dán filmdráma (2016)

Emma egy feltörekvő fiatal modell, akinek minden vágya, hogy bekerüljön a nemzetközi divatszakmába. Álma megvalósítása érdekében Dániából Párizsba, a divatvilág fővárosába költözik, ahol megismerkedik egy férfi divatfotóssal. A két fiatal egymásba szeret, ám Emma számára egy idő múlva terhessé és veszélyessé válik a viszony.

Rendező: Mads Matthiesen

Szereplők: Yvonnick Muller (André), Dominic Allburn (Sebastien), Virgile Bramly (Marcel), Thierry Hancisse (Bernard), Marco Ilso (Frederik), Elise Lissague (Elise), Maria Palm (Emma), Ed Skrein (Shane White)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Ed Skrein, A modell (feliratos), The Model, Maria Palm, Yvonnick Muller, Dominic Allburn, Virgile Bramly, Thierry Hancisse, Marco Ilso, Elise Lissague, Mads Matthiesen, Maria Palm (Emma), Ed Skrein (Shane White)

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A segítség

Színes, feliratos, amerikai-indiai-emirátusokbeli filmdráma (2011)

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)

Ne engedj el

Színes, magyarul beszélő, brit dráma (2010)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)