Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A modell (feliratos)

A modell (feliratos) - (The Model)

Színes, feliratos, dán filmdráma (2016)

Emma egy feltörekvő fiatal modell, akinek minden vágya, hogy bekerüljön a nemzetközi divatszakmába. Álma megvalósítása érdekében Dániából Párizsba, a divatvilág fővárosába költözik, ahol megismerkedik egy férfi divatfotóssal. A két fiatal egymásba szeret, ám Emma számára egy idő múlva terhessé és veszélyessé válik a viszony.

Rendező: Mads Matthiesen

Szereplők: Yvonnick Muller (André), Dominic Allburn (Sebastien), Virgile Bramly (Marcel), Thierry Hancisse (Bernard), Marco Ilso (Frederik), Elise Lissague (Elise), Maria Palm (Emma), Ed Skrein (Shane White)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Ed Skrein, A modell (feliratos), The Model, Maria Palm, Yvonnick Muller, Dominic Allburn, Virgile Bramly, Thierry Hancisse, Marco Ilso, Elise Lissague, Mads Matthiesen, Maria Palm (Emma), Ed Skrein (Shane White)

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)