Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sötétség kapui

A sötétség kapui - (Pay the Ghost)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2015)

A sötétség kapui című thrillerben Mike Cole professzor kétségbeesetten keresi fiát, aki Halloween éjszakáján, az ünnepi forgatagban tűnt el. Egy évvel később a férfit ijesztő rémálmok és képek kezdik kísérteni, melyekre nem talál semmiféle ésszerű magyarázatot. Igyekszik kideríteni a háttérben húzódó okokat, s egyúttal feltárni fia eltűnésének körülményeit, remélve, hátha a gyermekre is rábukkan...

Rendező: Uli Edel

Szereplők: Uli Edel, Nicolas Cage (Mike Lawford), Sarah Wayne Callies (Kristen), Alex Mallari Jr. (színész), Veronica Ferres (Hannah), Lyriq Bent (Reynolds)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Nicolas Cage, Lyriq Bent (Easy), A sötétség kapui, Pay the Ghost, Sarah Wayne Callies, Veronica Ferres (Hannah), Lyriq Bent (Reynolds), Uli Edel

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Motel (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai horror (2005)