Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

21 - Las Vegas ostroma

21 - Las Vegas ostroma - (21)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-thriller (2008)

Mickey Rosa egyetemi professzor felfigyel a zseniális matematikai képességekkel rendelkező hallgatójára, Ben Campbellre. Meghívja a különóráira, ahol a legvagányabb tanítványaival a kártyajátékok törvényszerűségeit tanulmányozzák. Kidolgoznak egy teljesen legális módszert, amelynek segítségével meg lehet kopasztani a kaszinókat. Egy idő után azonban a biztonsági szakembereknek szemet szúr a sikercsapat ténykedése. A nyomukba erednek, hogy kiderítsék, hogyan dolgoznak. A társaság azonban nem hajlandó lemondani a nagy pénzről. Valós történet alapján.

Rendező: Robert Luketic

Szereplők: Robert Luketic, Kevin Spacey (Mickey Rosa), Jim Sturgess (Ben Campbell), Aaron Yoo (Choi), Kate Bosworth (Jill Taylor), Liza Lapira (Kianna), Laurence Fishburne (Cole Williams), Jack McGee (Terry)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Kevin Spacey, Robert Luketic, 21 - Las Vegas ostroma, 21, Aaron Yoo, Laurence Fishburne, Kate Bosworth (Jill Taylor), Liza Lapira (Kianna), Laurence Fishburne (Cole Williams), Jack McGee (Terry)

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)