Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

+1 (Plus One)

+1 (Plus One) - (+1)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Három főiskolás barát az évtized házibulijára indul. Mindegyikük mást remél az éjszakától: szerelmet, szexet és egyszerű emberi kapcsolatokat. Az őrülten jó hangulatú bulit egy rejtélyes természetfeletti jelenség zavarja meg az éjszaka közepén, aminek következtében megmagyarázhatatlan események láncolata veszi kezdetét. A különös jelenséget követően a barátok egyszer csak megpillantják saját magukat a házban. A barátokon és kiszemelt barátnőiken hamarosan pánik lesz úrrá: nem tudják ugyanis, hogy klónjaikat látják vagy egyszerre párhuzamosan több idősíkot élnek meg. A buli rövid időn belül káoszba torkollik, mely nemcsak, hogy megadakályozhatja a három barát tervét az éjszakát illetően, de az életüket is fenyegeti.

Rendező: Dennis Iliadis

Szereplők: Ashley Hinshaw (Jill), Rhys Wakefield (David), Logan Miller (Teddy), Natalie Hall (Melanie), Rohan Kymal (Angad), Dennis Iliadis

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Rhys Wakefield (Polite Leader), +1 (Plus One), +1, Ashley Hinshaw, Natalie Hall, Natalie Hall (Melanie), Rohan Kymal (Angad), Dennis Iliadis

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek