Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A vég

A vég - (Fin)

Színes, magyarul beszélő, spanyol thriller (2012)
  • 3

Egy negyvenes éveikben járó baráti társaság abba a vidéki házba szervez találkozót, ahol fiatalabb korukban is mindig összegyűltek és rengeteg élménnyel gazdagodtak. A társaság pszichedelikus gombával és borral kényezteti magát a tábortűz körül, amikor egy hatalmas, meteornak kinéző tárgy vágja át az égboltot megbénítva minden elektronikai és mechanikus szerkezet működését. A gomba és a bor hatását kialudva, ébredés után veszik csak észre, hogy egyikőjük eltűnt az éjszaka folyamán. Úgy döntenek, hogy elhagyják a házat és útnak indulnak. Útjukat megannyi furcsaság övezi, többek között rátalálnak egy régi barátjuk holttestére, aki egy drogos incidens következtében elmebeteggé vált és akinek jegyzetfüzetében az éjszaka eseményeit ábrázoló, valamint a jövőre vonatkozó vészjósló rajzokat találnak...

Rendező: Jorge Torregrossa

Szereplők: Daniel Grao (Félix), Maribel Verdú (Maribel), Clara Lago (Eva), Eugenio Mira (a próféta), Blanca Romero (Cova), Carmen Ruiz (Sara)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Fin, Antonio Garrido, A vég, Daniel Grao, Miquel Fernández, Eugenio Mira (a próféta), Blanca Romero (Cova), Carmen Ruiz (Sara), Jorge Torregrossa

Időtartam: 1 óra 31 perc

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Gyilkos ösztön

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)

A Lazarus hatás

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)

A fogoly

Színes, magyarul beszélő, kanadai thriller (2014)

Jessabelle

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2014)