Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az Argo-akció

Az Argo-akció - (Argo)

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2012)

1979. Irán forrong. A Sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg - a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk, hosszú raboskodásuk és a megmentésükre szervezett katonai akció sokáig megtöltötte a világ újságjainak címlapjait. De valamiről senki nem beszél. A követség feldúlása során hat amerikainak sikerül megszöknie, és elrejtőznie. Ám ők is és az otthoniak is tudják: csupán napok, esetleg órák kérdése, hogy a nyomukra akadjanak, és talán végezzenek velük. Az ellenséges, paranoid országban reménytelen a helyzetük. A CIA egy"beszivárgási szakértője", Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. A terv kockázatos és végrehajthatatlan. Olyan lehetetlen, hogy csak egy filmben vállalkoznának rá.

Rendező: Ben Affleck

Szereplők: Bryan Cranston (Jack O'Donnell), Ben Affleck (Tony Mendez), John Goodman (John Chambers), Alan Arkin (Lester Siegel), Kerry Bishé (Kathy Stafford), Victor Garber (Ken Taylor), Chris Messina (Malinov)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: John Goodman, Chris Messina, Ben Affleck, Ben Affleck, Alan Arkin, Bryan Cranston, Kerry Bishé (Emma Selznick), Victor Garber, Cargo to Africa, Az Argo-akció

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

B. Géza Affleck és a TV GO heti ajánlója

TV GO | 2017. 08. 15., 07:00

Kapcsolódó filmek

A bűnös

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)