Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gengszterosztag

Gengszterosztag - (Gangster Squad)

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2012)

Los Angelesnek volt már királya. Mickey Cohen (Sean Penn) korlát és gátlás nélkül uralkodott a városon. A negyvenes-ötvenes években a kábítószer- és fegyverkereskedelem, a kuplerájok és a tiltott játékbarlangok mind neki adóztak. De nemcsak a bűnözők voltak az alattvalói; a rendőrség és a politikusok is az udvartartásába tartoztak. A gengszterfőnök uralmának alig volt határa. Csupán néhány őrült, vakmerő zsaru hitte azt, hogy meg kell őt állítani. John O’Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling), az LAPD veteránjai: ők még hisznek abban, hogy ez a város nem a maffiáé, és nekik az a dolguk, hogy a tisztességet védjék.

Rendező: Ruben Fleischer

Szereplők: Ruben Fleischer, Josh Brolin, Josh Brolin (John O'Mara őrmester), Sean Penn (Mickey Cohen), Ryan Gosling (Jerry Wooters őrmester), Emma Stone (Grace Faraday), Robert Patrick (Max Kennard), Giovanni Ribisi (Conway Keeler), Mireille Enos (Connie O'Mara)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Giovanni Ribisi (Moberg), Ryan Gosling (Luke), Emma Stone, Ruben Fleischer, Josh Brolin, Robert Patrick (Todd Nixon), Sean Penn, Mireille Enos, Gengszterosztag, Gangster Squad

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Gyémánthajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)