Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sötét lovag - (The Dark Knight)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2008)
  • 3

Batman (Christian Bale), Gordon felügyelő (Gary Oldman) és a megvesztegethetetlen ügyész, Harvey Dent (Aaron Eckhart) hatásos hadjáratot indítanak a bűnözők ellen. Önként vállalt feladatukat már-már siker koronázza, ám ekkor megjelenik Joker (Heath Ledger), aki a bűnözők között is rettegett, ravaszabb és veszélyesebb bárkinél. A városban újra a félelem az úr, kitör a káosz, és mindenkit megfertőz a romlottság.

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Heath Ledger (Joker), Aaron Eckhart (Harvey Dent), Morgan Freeman (Lucius Fox), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Gary Oldman (James Gordon), Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Michael Caine, Christopher Nolan, Aaron Eckhart (Sanderson), Gary Oldman, Maggie Gyllenhaal (Zee hangja), Christian Bale, Morgan Freeman, Heath Ledger, The Dark Knight Rises , A sötét lovag

Időtartam: 2 óra 25 perc

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Bazi nagy francia lagzik

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)