Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Cate McCall per

A Cate McCall per - (The Trials of Cate McCall)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2013)

Egy valaha volt nagyágyú ügyvéd jelenleg családjától elidegenedve és munkájától megfosztva él. Annak érdekében, hogy visszaszerezze kamarai tagságát és lányának felügyeleti jogát, fellebbeznie kell egy téves ítélet alapján gyilkossággal megvádolt nő ügyében.

Rendező: Karen Moncrieff

Szereplők: Nick Nolte (Bridges), James Cromwell (Justice Sumpter), Kate Beckinsale (Cate McCall), Clancy Brown (Brinkerhoff), David Lyons (Josh), Mark Pellegrino (Welch detektív), Dale Dickey (Mrs. Stubbs), Karen Moncrieff, Cromwell James

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Kate Beckinsale, James Cromwell, A Cate McCall per, The Trials of Cate McCall, Nick Nolte, Clancy Brown (Brinkerhoff), David Lyons (Josh), Mark Pellegrino (Welch detektív), Dale Dickey (Mrs. Stubbs), KAREN MONCRIEFF

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

A legjobb behavazott filmek

Vajda Judit | 2014. 12. 23., 21:35

Minél idősebbek, annál szebbek

Vajda Judit | 2014. 09. 08., 16:15