Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az élet fája

Az élet fája - (The Tree of Life)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2011)

A folklór misztikus világában néhány ember összeáll, hogy megtalálja az Élet fáját, hogy halhatatlanságra, termékenységre és természetfeletti erőre tegyenek szert.

Rendező: Terrence Malick

Szereplők: Terence Malick, Brad Pitt (Mr. O'Brien), Jessica Chastain (Mrs. O'Brien), Sean Penn (Jack), Fiona Shaw (Nagymama), Joanna Going (Jack felesége), Michael Showers (Mr. Brown), Bryce Boudoin (Robert)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Jessica Chastain, Brad Pitt (Jeffrey), Sean Penn, Fiona Shaw, Az élet fája, The Tree of Life, Joanna Going, Michael Showers, Bryce Boudoin, Terrence Malick

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek