Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Made in Hollywood (feliratos)

Made in Hollywood (feliratos) - (Somewhere)

Színes, feliratos, amerikai filmdráma (2010)

A hollywoodi színész, Johnny, luxushotelben tengeti ösztönöktől vezérelt életét. Partiról partira és fotózásokra jár, de igazából már a naponta váltogatott, modelltestű szeretőit is unja. Mesterségesen kreált életének köszönhetően már minden kivesztett belőle, aki valaha volt. Lányát azonban anyja egy váratlan fordulattal eldobja magától, távozik a városból, így Cleo-t ideiglenesen Johnny kénytelen nevelni. De vajon képes beilleszteni egy 11 éves, sugárzó kislány nevelését kicsapongó életébe? A kislánynak köszönhetően egyre szorosabb kapcsolatot teremt a való világgal, kezdi visszanyerni régi önmagát. Cleo új reményt hoz az életébe, amely szép, prózai végkifejlethez vezet, Coppola minden tehetségétől átitatva.

Rendező: Sofia Coppola

Szereplők: Sofia Coppola, Elle Fanning, Stephen Dorff (Johnny Marco), Elle Fanning (Cleo), Michelle Monaghan (Rebecca), Lala Sloatman (Layla), Amanda Anka (Marge), Ellie Kemper (Claire)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Sofia Coppola, Michelle Monaghan, Somewhere, Lala Sloatman, Amanda Anka, Ellie Kemper, Stephen Dorff (Jhonny Marco), Elle Fanning (Cleo), Made in Hollywood (feliratos)

Megjelent: 2010

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)