Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Droghadsereg

Droghadsereg - (Echo Effect/Chain of Command)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2015)

Az Droghadsereg című akciófilmben James Webster (Michael Jai White) különleges ügynök éppen most tért haza, amikor szemtanúja lesz testvére meggyilkolásának. Azonnal a tettesek felkutatására indul, miközben hajtja a bosszúvágy. Nyomozása folyamán azonban egyre mélyebbre merül a korrupció és a gyilkosságok világában, mígnem egy szövevényes összeesküvésben találja magát, mely az ország kormányának legfelsőbb köreihez köthető. Miközben az egyik legkegyetlenebb harcos (Steve Austin) van a sarkában, Websternek meg kell állítania a kormányerők terveinek végrehajtását, mielőtt újabb áldozatok születnek...

Rendező: Kevin Carraway

Szereplők: Michael Jai White (James Webster), Max Ryan (Ross hadnagy), Steve Austin (Ray Peters), Allen Yates (Murray Simms), Jon Osbeck (Cliff Spencer)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Címkék: Michael Jai White, Droghadsereg, Echo Effect/Chain of Command, Steve Austin, Steve Austin (Ray Peters), Allen Yates (Murray Simms), Jon Osbeck (Cliff Spencer), Kevin Carraway

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)