Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Máris hiányzol

Máris hiányzol - (Miss You Already)

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus film (2015)

A Máris hiányzol egy őszinte és erőteljes történet két legjobb barátnő, Milly (Toni Collette) és Jess (Drew Barrymore) kapcsolatáról. Gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással - a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy mégsem? Az élet néha kegyetlen. Míg Jess legboldogabb időszakát éli, addig Millynél mellrákot diagnosztizálnak. A Máris hiányzol bemutatja az igaz barátság erejét, melyet még a legnehezebb pillanatok sem törhetnek meg.

Rendező: Catherine Hardwicke

Szereplők: Drew Barrymore (Jess), Toni Collette (Milly), Paddy Considine (Jago), Jacqueline Bisset (Miranda), Dominic Cooper (Kit), Honor Kneafsey (Scarlett), Mem Ferda (Achmed)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Drew Barrymore, Toni Collette , Paddy Considine, Máris hiányzol, Miss You Already, Jacqueline Bisset, Dominic Cooper (Kit), Honor Kneafsey (Scarlett), Mem Ferda (Achmed), Catherine Hardwicke

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)