Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az igaz szerelem receptje (feliratos)

Az igaz szerelem receptje (feliratos) - (Love and lemons)

Színes, feliratos, svéd romantikus vígjáték (2013)

Egy romantikus vígjáték, szerelemről, barátságról és bátorságról. Agnes kitűnő séf, imádja a munkáját, boldog párkapcsolatban él, és van egy barátja, akire mindig számíthat. Minden csodásan alakul az életében, azonban hirtelen minden megváltozik. Ugyanazon a napon elveszíti az állását, szerelme kiadja az útját. Kis idő elteltével barátjától kap lehetőséget, hogy társtulajdonosként beszálljon egy újonnan nyíló étterembe, ami jó alkalomnak ígérkezik, hogy rendbe tehesse darabokra hullott életét. Ehhez azonban mindent kockára kell tennie.

Rendező: Teresa Fabik

Szereplők: Iwa Boman (Röda Faran), Rakel Wärmländer (Agnes), Josephine Bornebusch (Lussan), Emelie DiJolie (Ida), Dan Ekborg (Gérard), Eric Ericson (Kalle Reuterswärd), Sverrir Gudnason (David)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Love and lemons, Rakel Wärmländer, Josephine Bornebusch, Emelie DiJolie, Dan Ekborg, Eric Ericson, Sverrir Gudnason, Teresa Fabik

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)