Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hercegnők éjszakája

Hercegnők éjszakája - (A Royal Night Out)

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus dráma (2015)

1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban, és táncolhasson egyet a Ritzben. A kékvérű lányok a valóságban közvetlenül éjfél után már vissza is tértek a Buckingham-palotába. A neves brit rendező, Julian Jarrold (Jane Austen magánélete, Utolsó látogatás) új filmje, a Hercegnők éjszakája azonban meghosszabbítja Erzsébet és Margit kimenőjét, és szeretetteljes történetben mesél a két hercegnő elképzelt kalandjairól azon a fergeteges éjszakán, amikor egész London egyként ünnepelt.

Rendező: Julian Jarrold

Szereplők: Julian Jarrold, Sarah Gadon, Sarah Gadon (Elizabeth hercegnő), Emily Watson (Elizabeth királynő), Rupert Everett (George király), Jack Reynor (Jack), Bel Powley (Margaret hercegnő), Jack Laskey (Pryce kapitány)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Emily Watson (Victoria hangja), Hercegnők éjszakája, A Royal Night Out, Emily Watson (Elizabeth királynő), Rupert Everett (George király), Jack Reynor (Jack), Bel Powley (Margaret hercegnő), Jack Laskey (Pryce kapitány), Julian Jarrold

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)