Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Warcraft: A kezdetek

Warcraft: A kezdetek - (Warcraft )

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2016)

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

Rendező: Duncan Jones

Szereplők: Duncan Jones, Travis Fimmel (Anduin Lothar), Toby Kebbell (Durotan), Robert Kazinsky (Orgrim), Paula Patton (Garona), Ben Foster (Medivh), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Fantasy

Címkék: Paula Patton, Warcraft: A kezdetek, Warcraft , Travis Fimmel (Anduin Lothar), Toby Kebbell (Durotan), Robert Kazinsky (Orgrim), Paula Patton (Garona), Ben Foster (Medivh), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand), Duncan Jones

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)