Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halloween 2

Halloween 2 - (Halloween 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2007)

Úgy tűnik, miután Laurie-nak sikerül végeznie a sorozatgyilkos Michael Myersszel, Haddonfieldben végre fellégezhetnek az emberek. A lány kórházba kerül, az orvosok próbálnak segíteni rajta. Ám a borzalomnak nincs vége? Michael ugyanis elpusztíthatatlan. Nemcsak él, de kegyetlenebb, mint valaha. Követi a lányt, és mindenkit lemészárol a kórházban, majd eltűnik. Szerencsére Laurie túléli a mészárlást, ám a tragédia emléke sokáig kísérti.

Rendező: Rob Zombie

Szereplők: Rob Zombie, Scout Taylor-Compton (Laurie Strode), Tyler Mane (Michael Myers), Danielle Harris (Annie Brackett), Brad Dourif (Lee Brackett seriff), Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loomis), Sheri Moon Zombie (Deborah Myers), Caroline Williams (Dr. Maple)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Malcolm McDowell (Dr. Calico hangja), Brad Dourif (Ned Schoenholtz), Scout Taylor-Compton, Halloween 2, Halloween 2, Tyler Mane, Danielle Harris, Sheri Moon Zombie, Caroline Williams, Rob Zombie

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Rob Zombie bemutatja: 31

TV GO | 2016. 12. 01., 16:30

Kapcsolódó filmek

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Motel (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai horror (2005)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)