Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A nehézfiú

A nehézfiú - (The Heavy)

Színes, amerikai-angol thriller (2010)

Boots Mason (Gary Stretch – Nagy Sándor, a hódító) smasszerként dolgozik Anawalt (Stephen Rea – Interjú a vámpírral), a kétes ügyletekben utazó üzletember mellett. Ez annyit tesz, hogy ő végez el minden piszkos munkát. Az egyik ilyen rutinfeladat végrehajtása során azonban megpróbálják kiiktatni, méghozzá Dunn (Vinnie Jones – Blöff), a korrupt zsaru: úgy tűnik, hogy Boots útjában áll valakinek. A merénylet nem jár sikerrel, a férfi pedig bosszút esküszik, és nem is sejti, hogy az, aki vérdíjat tűzött a fejére, közelebb áll hozzá, mint sejtené.

Rendező: Marcus Warren

Szereplők: Marcus Warren, Vinnie Jones, Gary Stretch, Shannyn Sossamon, Shannyn Sossamon (Claire), Gary Stretch (Mitchell 'Boots' Mason), Vinnie Jones (Dunn), Stephen Rea (Anawalt), Christopher Lee (Mr. Mason), Adrian Paul (Christian Mason)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Vinnie Jones (Sully), Stephen Rea, The Heavy, Gary Stretch, Adrian Paul, Marcus Warren

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)