Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mocsárvidék

Mocsárvidék - (Marshland)

Színes, magyarul beszélő, spanyol krimi (2014)

A film alapvetően krimi, a történet cselekményének váza a gyilkos utáni hajsza, de sok nyomozós mozihoz képest jóval reálisabban mutatja be a detektívek munkáját. A tettes kilétének kiderítéséhez sok apró lépésen keresztül vezet az út, nincsen nagy heuréka-élmény, nincs egy olyan nagy felismerés, ami után az egész nyomozás sínre kerül. Az ügy felgöngyölítése nagyon hasonlóan történik, mint egy puzzle kirakása, a néző feszülten figyeli, ahogy a nyomozók a kis daraboknak fokozatosan megtalálják a helyét, és lélegzetvisszafojtva várja, hogy mikor bontakozik ki a teljes kép. Az autós üldözéses jelenetek messze nem olyan látványosak, mint sok más filmben, az alkotók a fizikai törvényszerűségeit is tiszteletben tartják.

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)