Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A messzi észak

A messzi észak - (Long Way North)

Színes, magyarul beszélő, dán animációs film (2015)

Színes, magyarul beszélő, dán animációs film. Long Way North Oroszország, a 19. század vége. A fiatal arisztokrata lány, Szása a messzi északról álmodozik, miközben aggodalommal várja haza felfedező nagyapját annak legutóbbi, északi-sarki expedíciójáról. Szása is felfedező szeretne lenni, de a szülei nem nézik jó szemmel a terveit: azt akarják, hogy lányuk mielőbb férjhez menjen: már a vőlegényt is kiszemelték. Szása fellázad a sorsa ellen, elmenekül otthonról, és elhatározza, hogy felkutatja nagyapját - a messzi északon.

Rendező: Rémi Chayé

Szereplők: Christa Theret (Sasha hangja), Féodor Atkine, Antony Hickling, Thomas Sagols, Rémi Caillebot, Loic Houdré, Audrey Sablé, Féodor Atkine (Oloukine hangja), Antony Hickling (Larson hangja), Thomas Sagols (Katch hangja), Rémi Caillebot (Larson), Loic Houdré (Lund hangja), Audrey Sablé (Nadya hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Long Way North, Féodor Atkine, Antony Hickling, Thomas Sagols, Rémi Caillebot, Loic Houdré, Audrey Sablé, Rémi Chayé

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)