Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

My Blueberry Nights - A távolság íze

My Blueberry Nights - A távolság íze - (My Blueberry nights)

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-kínai-francia romantikus film (2007)

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-kínai-francia romantikus film. My Blueberry nights Jeremy egy New York-i kávéház tulajdonosa, az egyik vendége, Elizabeth tőle tudja meg, hogy a barátja ott járt egy másik lánnyal. Az összetört szívű, megcsalt lány estéről estére betér a kávézóba, remélve, hogy volt barátja eljön az otthagyott lakáskulcsáért. Éjjelente sokat beszélgetnek Jeremyvel, kiderül, hogy a fiú azért nem ment még el a városból, mert azt reméli, hogy volt barátnője egyszer visszatér hozzá. Egy nap Elizabeth váratlanul elhagyja New Yorkot, Memphisbe, majd Las Vegas-ba költözik. Szeretné újra megtalálni régi önmagát, és eltávolodni volt barátja emlékétől. De Jeremy-től nem akar elszakadni, képeslapokat küld a fiúnak, és beszámol azokról az emberekről, akikkel a sors összehozza. Jeremy-nek egyre jobban hiányzik a lány, de mivel a képeslapokon nincsen cím, nem tudja megtalálni...

Rendező: Kar Wai Wong

Szereplők: Wong Kar Wai, Norah Jones (Elizabeth), Jude Law (Jeremy), Rachel Weisz (Sue Lynne), David Strathairn (Arnie), Natalie Portman (Leslie)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: Jude Law, My Blueberry Nights - A távolság íze, My Blueberry nights, Jude Law (Jeremy), Rachel Weisz (Sue Lynne), David Strathairn (Arnie), Natalie Portman (Leslie), Wong Kar Wai

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Máris hiányzol

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus film (2015)

Bridget Jones babát vár

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték (2016)

Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2009)

Mosás, vágás, ámítás

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2010)