Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alice Csodaországban (1951)

Alice Csodaországban (1951) - (Alice in Wonderland)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1951)

Kövesd Alice-szel együtt a Fehér Nyulat egy varázslatos utazáson Csodaország fantasztikus világában. Ez egy feje tetejére állított hely, amely egyre "különösebbé és különösebbé" válik, ahogy Alice féktelen kalandjai során felejthetetlenül furcsa szerzetekkel ismerkedik meg — a Kalapossal, Április Bolondjával, Tutyikával és Mutyikával, a Vigyori Úrral, a Szívkirálynővel és másokkal. Az Alice Csodaországban 6, látványosan előadott dalaival és káprázatos animációival egy időtlen klasszikus, amelyet az egész család imádni fog.

Rendezők: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske

Szereplők: Hamilton Luske, Wilfred Jackson, Kathryn Beaumont (Alice hangja), Ed Wynn (Mad Hatter hangja), Richard Haydn (Caterpillar hangja), Sterling Holloway (Cheshire Cat hangja), Jerry Colonna (March Hare hangja), Verna Felton (Queen of Hearts hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Wilfred Jackson, Hamilton Luske, Alice in Wonderland, Sterling Holloway , Verna Felton , James MacDonald, Alice Csodaországban (1951), Sterling Holloway (Cheshire Cat hangja), Jerry Colonna (March Hare hangja), Verna Felton (Queen of Hearts hangja)

Megjelent: 1951

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)