Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az áruló

Az áruló - (Traitor)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, (2008)

Titkos összeesküvés nyomára bukkan Roy Clayton, a Szövetségi Nyomozó Iroda ügynöke. A szálak a Különleges Ügyosztály egykori munkatársához, Samir Hornhoz vezetnek. A nyomozásba egy másik FBI-ügynök, Max Archer, valamint Carter, a Központi Hírszerző Iroda veterán összekötője is bekapcsolódik. Ahogy a dolgok kezdenek egyre jobban elfajulni, Clayton rájön, hogy a szövevényes ügy valójában egy nagyszabású terrorista akciót takar. Öngyilkos arab merénylők egy időben akarnak buszokat robbantani szerte egész Amerikában. Vajon sikerül-e megállítani őket?

Rendező: Jeffrey Nachmanoff

Szereplők: Don Cheadle, Don Cheadle (Samir Horn), Guy Pearce (Roy Clayton), Jeff Daniels (Carter), Said Taghmaoui (Omar), Neal McDonough (Max Archer)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Don Cheadle, Guy Pearce, Az áruló, Traitor, Jeff Daniels (Carter), Said Taghmaoui (Omar), Neal McDonough (Max Archer), Jeffrey Nachmanoff

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Nyughatatlan özvegyek

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)