Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Szem - (Eye)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2008)

Sydney, a fiatal hegedűművész egy gyerekkori tragédia folytán elveszítette a látását. A vak lány egy speciális szemműtétnek köszönhetően esélyt kap arra, hogy újra lásson. A felépülésben orvosa és nővére segíti, ám a kezdeti öröme hamar rettegésbe fordul. Szörnyű és ijesztő látomások jelennek meg előtte, és nem tudja eldönteni, hogy a képzelete játszik vele, vagy a valóságot látja. Az egyre erőszakosabb és félelmetesebb jelenések az őrület határára kergetik a lányt. Felmerül benne, hogy a donornak, akinek a látását köszönheti, köze lehet ehhez a tébolyhoz, és az orvosa segítségével nyomozásba kezdenek.

Rendezők: Xavier Palud, David Moreau

Szereplők: Jessica Alba (Sydney Wells), Parker Posey (Helen Wells), Alessandro Nivola (Dr. Paul Faulkner), Rachel Ticotin (Rosa Martinez), Chloe Grace Moretz (Alicia Millstone), Tamlyn Tomita (Mrs. Cheung)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Nyisd ki a szemed, Jessica Alba (Lena hangja), Dragon Eyes, Parker Posey (Helen Wells), Alessandro Nivola (Dr. Paul Faulkner), Rachel Ticotin (Rosa Martinez), Chloe Grace Moretz (Alicia Millstone), Tamlyn Tomita (Mrs. Cheung), David Moreau

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Hollywoodi szemfényvesztés – A Szem

TV GO | 2016. 12. 27., 07:44

Kapcsolódó filmek

Kipörgetve

Színes, magyarul beszélő, francia-amerikai akcióthriller (2017)

John Wick: 2. felvonás

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2017)

Isten lánya

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

A lány a vonaton

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)