Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bocs, hogy szeretlek

Bocs, hogy szeretlek - (Perdona si te llamo amor)

Színes, magyarul beszélő, spanyol romantikus film (2014)

Minden ember az igaz szerelemről álmodik. Csakis ezt keressük egész életünkben. Van, hogy megtaláljuk, és előfordul, hogy valami miatt mégis elveszítjük. De honnan tudhatjuk, hogy egyáltalán rátaláltunk-e az igazi társra? Vannak, akik első látásra felismerik. Másoknak évekig is eltart rájönni, hogy mindig is ott volt a közelükben. De a legtöbben csak akkor ismerik fel, ha már tovatűnt. Akkor aztán nem tehetnek mást, csak várnak türelmesen. Várnak, amennyit csak kell, hogy visszatérjen. Mert a szerelem olyan, mint a mágnes. Ha valóban igazi, csak idő kell hozzá, hogy a két fél újra egymásra találjon. Pontosan ezt teszi most Alessandro Belli, azaz Alex. Csak vár. Vár az igazi társra. Néhány hónappal ezelőtt azt hitte, hogy már rátalált. Elenával mindketten 33 évesek voltak, amikor egy partin megismerkedtek. Szerelem volt első látásra és hamarosan össze is költöztek. Mindent megtettek, hogy a kapcsolatuk erős és boldog legyen. Olyan, ami egy életre szól...

Rendező: Joaquín Llamas

Szereplők: Felvidéki Judit, Daniele Liotti (Álex), Paloma Bloyd (Niki), Irene Montalà (Elena), Patricia Vico (Simona), Jaime Pujol (Roberto), Pablo Chiapella (Pedro), Adrià Collado (Enrique)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: Perdona si te llamo amor, Joaquín Llamas, Paloma Bloyd, Patricia Vico, Jaime Pujol, Pablo Chiapella, Adrià Collado

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Mosás, vágás, ámítás

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2010)

3 Szív

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma (2014)

Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2009)

Egy őrült pillanat

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)