Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Suicide Squad - Öngyilkos osztag - (Suicide Squad)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm (2016)

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

Rendező: David Ayer

Szereplők: Viola Davis (Amanda Waller), Will Smith (Floyd Lawton / Deadshot), Jared Leto (Joker), Margot Robbie (Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Cara Delevingne (Enchantress), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Waylon Jones / Killer Croc), Scott Eastwood (Edwards), Jay Hernandez (Chato Santana / El Diablo)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Margot Robbie, Ben Affleck, Adewale Akinnuoye-Agbaje (Atticus), Jai Courtney, Jared Leto, Scott Eastwood, Jay Hernandez, Suicide Squad, Suicide Squad, Joel Kinnaman, Cara Delevingne

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)