Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dorian Gray

Dorian Gray - (Dorian Gray)

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2009)

Londonba utazik Dorian Gray. A szép és tapasztalatlan ifjú találkozik Lord Henry Wottonnal, aki bevezeti a viktoriánus London pezsgő társadalmi életébe. Amikor Dorian meglátja a róla készült festményt, ráébred önnön szépségére. Minden vágya, hogy örökké így nézzen ki. Ezért mindenre hajlandó, arra is, hogy akár szerződést kössön az ördöggel. A lelkét adja az örök fiatalságért cserébe. A lord hatására az ártatlan, tiszta lelkű Dorian egyre inkább az élvezetek rabja lesz, alámerül a félvilági nők és az ópiumbarlangok világába. Oscar Wilde regényéből.

Rendező: Oliver Parker

Szereplők: Oliver Parker, Ben Barnes (Dorian Gray), Rebecca Hall (Emily), Colin Firth (Lord Henry Wotton), Rachel Hurd-Wood (Sybil), Emilia Fox (Lady Victoria Wotton)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Oliver Parker, Rebecca Hall, Dorian Gray, Dorian Gray, Rebecca Hall (Emily), Colin Firth (Lord Henry Wotton), Rachel Hurd-Wood (Sybil), Emilia Fox (Lady Victoria Wotton)

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

A segítség

Színes, feliratos, amerikai-indiai-emirátusokbeli filmdráma (2011)

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)