Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A zátony - (The Shallows )

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2016)

Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába.Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét.

Rendező: Jaume Collet Serra

Szereplők: Blake Lively (Nancy), Óscar Jaenada (Carlos), Sedona Legge (Chloe), Brett Cullen (az apa), Janelle Bailey (anya), Pablo Calva (fiú), Sully Seagull (Seagull)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: A zátony, Blake Lively (Krista), The Shallows , Brett Cullen, Pablo Calva, Brett Cullen (az apa), Janelle Bailey (anya), Pablo Calva (fiú), Sully Seagull (Seagull), Jaume Collet Serra

Megjelent: 2016

Kapcsolódó filmek

Az Emoji film

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

A setét torony

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (2017)

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)