Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Száva - A szív harcosa - (Savva. Heart of the Warrior)

Színes, magyarul beszélő, orosz családi animációs film (2015)
  • 3

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik az utolsó farkassal, Hómancs, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is. Száva és Hómancs elindulnak, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén.

Rendező: Maksim Fadeev

Szereplők: Olga Seryabkina (Száva hangja), Konstantin Khabenskiy (Anga hangja), Armen Dzhigarkhanyan (Shaman Shi-Sha hangja), Grigoriy Leps (Komar hangja), Mikhail Galustyan (Polubaron Fafl hangja), Natalya Ionova (Pusik hangja), Lolita Milyavskaya (Mama Zho Zi hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Száva - A szív harcosa, Savva. Heart of the Warrior, Olga Seryabkina, Konstantin Khabenskiy (Anga hangja), Armen Dzhigarkhanyan (Shaman Shi-Sha hangja), Grigoriy Leps (Komar hangja), Mikhail Galustyan (Polubaron Fafl hangja), Natalya Ionova (Pusik hangja), Lolita Milyavskaya (Mama Zho Zi hangja), Maksim Fadeev

Időtartam: 1 óra 23 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)