Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Haverok fegyverben - (War Dogs)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2016)

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról - lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek.

Rendező: Todd Phillips

Szereplők: Jonah Hill (Efraim Diveroli), Miles Teller (David Packouz), Ana de Armas (Iz), Barry Livingston (Army Bureaucrat), Shaun Toub (Marlboro), JB Blanc (Bashkim)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: Jonah Hill, Todd Phillips, Miles Teller (Jason), Haverok fegyverben, War Dogs, Barry Levinson, Barry Livingston (Army Bureaucrat), Shaun Toub (Marlboro), JB Blanc (Bashkim)

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Az Emoji film

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Gru 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)