Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Scooby-Doo! Rettegés a táborban

Scooby-Doo! Rettegés a táborban - (Scooby-Doo! Camp Scare)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Isten hozott a Kis Jávorszarvas táborban! A felügyelők barátságosak, a program gazdag, és rémtörténetekből is van elég. Ráadásul valahányszor elmesél valaki egy kísértethistóriát a tábortűznél, a szörnyű teremtmény a valóságban is megelevenedik. Ám a Rejtély Rt. tagjaira nem lehet ilyen könnyen ráijeszteni. Csatlakozz hozzájuk, és tudd meg, hogyan kell elkapni a tábori rossz fiúkat. Scooby-Doo, Bozont, Fred, Diána és Vilma bizonyítékokra vadásznak, hogy megoldhassák az Erdőlakó, a Tólakó és az Árnyas-kanyon fantomja rejtélyét.

Rendező: Ethan Spaulding

Szereplők: Ethan Spaulding, Frank Welker (Scooby-Doo hangja), Matthew Lillard (Shaggy Rogers hangja), Mindy Cohn (Velma Dinkley hangja), Phil LaMarr (Darryl hangja), Dee Bradley Baker (Knudsen hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Ethan Spaulding, Scooby-Doo! Rettegés a táborban, Scooby-Doo! Camp Scare, Frank Welker (Scooby-Doo hangja), Matthew Lillard (Shaggy Rogers hangja), Mindy Cohn (Velma Dinkley hangja), Phil LaMarr (Darryl hangja), Dee Bradley Baker (Knudsen hangja)

Megjelent: 2010

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)