Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyilkos paraziták

Gyilkos paraziták - (Thaw)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai horror (2009)

A Dr. Kruipen (Val Kilmer) vezetésével indított kutatócsoport a sarkkörre utazik, hogy a globális felmelegedés hatásait vizsgálja. Kutatómunkájuk során a tudósok egy mamut tetemére bukkannak. A fagyott testet bázisukra szállítják, hogy alaposan szemügyre vehessék. Ettől kezdve különös események veszik kezdetüket. A tetemből egy sosem látott faj egyedei másznak elő, és megtámadják az embereket, állatokat, hogy aztán az élő testet felhasználva szaporodjanak tovább. A rémületes felfedezés emberfeletti küzdelemre kényszeríti a bázis lakóit, akik hamarosan ráébrednek, nem csupán saját életükért harcolnak. A tét: az emberiség fennmaradása.

Rendező: Mark A. Lewis

Szereplők: Kilmer Val, Val Kilmer (Dr. Kruipen), Martha MacIsaac (Evelyn Kruipen), Alexandra Staseson (fertőzött lány), Brad Dryborough (férfi tűvel), Greg Rogers (Webkamera hangja), William B. Davis (Ted), Anne Marie DeLuise (Jane)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Gyilkos paraziták, Thaw, Val Kilmer (Dr. Kruipen), Martha MacIsaac (Evelyn Kruipen), Alexandra Staseson (fertőzött lány), Brad Dryborough (férfi tűvel), Greg Rogers (Webkamera hangja), William B. Davis (Ted), Anne Marie DeLuise (Jane), Mark A. Lewis

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Sötét folyosók

Színes, magyarul beszélő amerikai-spanyol horror-dráma, fantasy (2018)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Halálosztag

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-horror (2017)