Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Spin Out - (Spin Out)

Színes, magyarul beszélő, ausztrál romantikus vígjáték (2016)

Billy és Lucy együtt nőtt fel egy kicsi, nagyon barátságos Ausztrál városban, ahol ők a város legfélelmetesebb Ute vezető csapatát alapították. A versenyek során Billy túl messzire merészkedik, ezért Lucy elhatározza, hogy többet nem versenyezhet az ő csapatában...

Rendező: Tim Ferguson

Szereplők: Xavier Samuel (Billy), Morgan Griffin (Lucy), Lincoln Lewis (Nic), Eddie Baroo (Hammerhead Carney), Tessa James (Kimba), Christie Whelan (Sasha), Travis Jeffery (Sparrow McGee)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Xavier Samuel, Spin Out, Spin Out, Xavier Samuel (Billy), Morgan Griffin (Lucy), Lincoln Lewis (Nic), Eddie Baroo (Hammerhead Carney), Tessa James (Kimba), Christie Whelan (Sasha), Travis Jeffery (Sparrow McGee), Tim Ferguson

Megjelent: 2016

Kapcsolódó filmek

Gru 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Újra otthon

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Csábítás

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)