Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Káosz karácsonyra

Káosz karácsonyra - (Love the Coopers)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz... Charlotte és Sam Cooper (John Goodman) negyven éve házasok, és a szeretet ünnepén ők látják vendégül az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel (Jake Lacy), akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét. Charlotte fia, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Rendező: Jessie Nelson

Szereplők: Olivia Wilde (Eleanor), Diane Keaton (Charlotte), John Goodman (Sam), Ed Helms (Hank), Marisa Tomei (Emma), Alan Arkin (Bucky), Jake Lacy (Joe)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Olivia Wilde, Diane Keaton, Marisa Tomei, Káosz karácsonyra, Love the Coopers, Ed Helms (Hank), Marisa Tomei (Emma), Alan Arkin (Bucky), Jake Lacy (Joe), Jessie Nelson

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Rendes fickók

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték (2016)

The New Romantic (feliratos)

Színes, feliratos, kanadai dráma (2018)