Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kubo és a varázshúrok - (Kubo and the Two Strings)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

A LAIKA animációs stúdió (Coraline, Paranorman A doboztrollok) új, nagyszabású akció-kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút. A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.

Rendező: Travis Knight

Szereplők: Art Parkinson (Kubo hangja), Rooney Mara (A nővérek hangja), Charlize Theron (Anya hangja), Matthew McConaughey (Bogár hangja), Ralph Fiennes (Holdkirály hangja), Cary-Hiroyuki Tagawa (Hashi hangja), George Takei (Hosato hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Rooney Mara, Kubo és a varázshúrok, Kubo and the Two Strings, Rooney Mara (A nővérek hangja), Charlize Theron (Anya hangja), Matthew McConaughey (Bogár hangja), Ralph Fiennes (Holdkirály hangja), Cary-Hiroyuki Tagawa (Hashi hangja), George Takei (Hosato hangja), Travis Knight

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Újra otthon

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)