Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az 50 első randi - (50 First Dates)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)
  • 5

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítja Lucyt.

Rendező: Peter Segal

Szereplők: Adam Sandler (Henry Roth), Drew Barrymore (Lucy Whitmore), Sean Astin (Doug), Rob Schneider (Ula), Dan Aykroyd (Dr. Keats), Blake Clark (Marlin), Lynn Collins (Donna)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Adam Sandler, Peter Segal, Rob Schneider (Salim), Drew Barrymore, Az 50 első randi, 50 First Dates, Peter Segal, Dan Aykroyd (Dr. Keats), Blake Clark (Marlin), Lynn Collins (Donna)

Időtartam: 1 óra 35 perc

Megjelent: 2004

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Pofázunk és végünk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2014)

A szerencse háza

Magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A sóher

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2016)

Bébibumm

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)